Min sida :)

Posted by SuspensionTraining SuspensionTraining
Options
Här har ni en sida där du kan skaffa dig suspension träningsband.
http://www.suspensiontraining.se/

Vad är Suspension training Träningsband?

Suspension training Träningsband
 är ett träningsredskap för hela kroppen och erbjuder det senaste inom funktionell träning. Redskapet består av band tillverkade i polypropen där vinklarna på banden och din egen kroppsvikt står för motståndet. Suspention training Träningsband består alltså inte av elastiska band.

Finns nu en tävling som du kan vara med i och vinna ett helt nytt träningsband :)

1 Comment

classic Classic list List threaded Threaded
gtfs.n.nu gtfs.n.nu
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Min sida :)

Ursäkta att jag stör men jag hittar inte så jag kan ändra min text, Jag provar att dubbelklicka, höger klicka och dubbelklicka på höger men de går inte på nåt som helst sätt. Om ni kan hjälpa mig med det så skulle jag bli glad:)