Ett ytterligare lösenord

Posted by Riber Karlsson Riber Karlsson
Options
Ang. www.jarnvagsframjandetvast.n.nu

Hej!
Eftersom jag har mycket hjälp utav en kompis med att redigera sidan skulle vi behöva var sitt lösenord.
Vore bra om ni kunde skicka ett lösenord till: [email protected].

1 Comment

classic Classic list List threaded Threaded
Johnny Gejdner Johnny Gejdner
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ett ytterligare lösenord

This post was updated on .
Riber Karlsson wrote
Ang. www.jarnvagsframjandetvast.n.nu

Hej!
Eftersom jag har mycket hjälp utav en kompis med att redigera sidan skulle vi behöva var sitt lösenord.
Vore bra om ni kunde skicka ett lösenord till: [email protected].
Hej Riber Karlsson
Det går nog inte att få flera lösenord till sin sida. Jag ser inte heller nyttan med två
lösenord.
Mvh Johnny
Vänliga hälsningar / Best regards