Champion

Posted by Champion Champion
Options
Min sida är www.champion.n.nu och den handlar om utställnings hundar.
Huvud sak är kollektiva resor till hundutställningar. Med vovvar givetvis!
Besök gärna och berätta om min sida till alla hund ägare! Det är riktig trevlig att resa med sin 4 fotiga livskamrat!
Att göra sidan själv var ganska roligt med 2 problem har jag fortfarande trotts att jag uppgradera min version.
Först  är det brist på
Professionell skribent = levande språk
och jag vet inte hur infoga man tabell in. Det vanliga kopiering från Word låter inte dig att redigera den.
Tack i förhand för
- besök
- hjälp
- gilla knapp på FB

Hälsningar! Elena

1 Comment

classic Classic list List threaded Threaded
Johnny Gejdner Johnny Gejdner
Reply | Threaded
Open this post in threaded view

Re: Champion

Hej, fin hemsida och trevliga hundar.
Vänliga hälsningar / Best regards